Cosul tau

  • Nu ai nici un articol in cos.

Despre Noi

"You can have anything you want in life if you dress for it." - Edith Head

Cine suntem?

Magazinul nostru a luat nastere din pasiunea noastra pentru sentimentul placut pe care il simti atunci cand porti tinuta potrivita. Ne-am dorit sa construim un brand de incredere, prin selectionarea atenta a brand-urilor si a articolelor din magazin.

De ce sa ne alegi pe noi?

Prestigiul brand-urilor de top propuse de catre noi atesta fara indoiala credinta noastra in fashion si calitate. Aveti garantia ca orice produs din magazinul nostru este original si ales in mod special, pentru a va oferi o gama speciala de tinute inedite.

Brand-uri internationale de top comercializate la preturi corecte! Personal misto, ambient urban chic, locatie fabuloasa! Recomand cu cea mai mare incredere Maniphest! - Angie, Cluj-Napoca

Produse de calitate, originale, le recomand din suflet ca fiind cea mai buna alegere! O diversitate de produse trimise rapid! Seriozitate maxima in cazul returnării produselor! Sunteti exceptionali! - Ramona, Constanta

Moreno Menichetti

Founder & CEO

Andreea Anghel

Co-Founder & General Manager

Radu Nemes

Marketing Partner
Utilizam cookie-uri și alte tehnologii, pentru a putea pune la dispoziție paginile noastre in siguranta si in mod fiabil, pentru a verifica performantele si a imbunatati experienta utilizatorilor. Pentru toate acestea folosim informatii, inclusiv date privind utilizarea website-ului si a device-urile folosite. Apasand pe "Accept" va dati acordul pentru utilizarea de cookie-uri pentru prelucrarea datelor, inclusiv transmiterea catre partenerii nostri de marketing.