LIVRARE

 

SC Fashion Outlet Transilvania SRL livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei. Acestea vor fi expediate prin Fan Courier la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii, intre 1 si 3 zile lucratoare. Pentru comenzile peste valoarea de 300 RON, transportul este gratuit.

 

RETUR

 

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

 

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

 

Adresa pentru trimiterea coletului este: Strada Plevnei nr.5, Alba Iulia, jud. Alba.

 

Retragerea din contract se poate face printr-o declarative inechivoca, prin oricare din metodele urmatoare: mail, posta, telefon, SMS, verbal etc. Indiferent de metoda aleasa, alaturi de produsele pe care doriti sa le returnati, puteti atasa un formular de retragere din contract, exemplificat in modelul urmator (formularul prezentat mai jos este doar un model si nu este obligatorie redactarea sa intocmai):

 

Catre

 

SC Fashion Outlet Transilvania SRL

 

Adresa: Strada Plevnei nr.5, Alba Iulia, jud. Alba

 

Numar de telefon: +40770430094

 

Adresa de e-mail: office@fashionoutlettransilvania.com

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

 

Produs 1:

 

Produs 2:

 

Primite la data: __ / __ / ____

 

Numele consumatorului:

 

Adresa consumatorului:

 

Semnatura consumatorului:

 

Data